Pielea uscata: cele mai bune acasă căi de atac pentru față și corp

Pielea uscată se leagă cu conținut scăzut de grăsimi și/sau de umiditate. Astfel, este predispus la matreata, mâncărime, și întinde покраснело. Acest lucru poate glande diferite motive, cum ar fi scăderea activității glandelor sebacee sau prea scăzut nivelul de capacitatea de legare a Apei. Cele mai frecvente cauze de uscăciune a pielii de pe fata si corp, ce acasă căi de atac poate fi împotriva impozitelor, trădat suntem aici.

foto19Deși termenul presupune pielea uscată, că lipsa de apă este, lipsa acestui tip de piele, adesea, nu numai de umiditate, dar, de asemenea, de pește. Pielea era obosita, aspră, peeling și devine mai puțin elastică. În plus, ușor sentiment de apasare sau mâncărime pot apărea.

Uscat, gras, ten mixt: probleme de piele în ambalaj dublu

Deși nu există date statistice despre frecvența de piele uscată, experții sugerează că, în Germania, mai multe milioane de oameni de uscăciune a pielii afectate. Mulți dintre ei au pielea mixtă: acest tip de piele gras t-zone (bărbie, nas, frunte) are tendința de a mănoase, în timp ce alte zone ale feței ca obrajii devin prea uscate și mătreața și/sau mâncărime.

Adecvate de curățare și articole de toaletă, precum și acasă căi de atac poate ajuta, că pielea uscată va fi, din nou, elastică și netedă. Dacă în calitate de cauze de uscat bolii de bază, cum ar fi eczeme de piele este suspectat, cu toate acestea, trebuie să scoateți să se consulte medicul dumneavoastră.

Simptome: Aceste simptome sunt caracteristice pentru pielea uscata

 • luciu mâneci, aspră și arate schuppiges
 • elasticitatea scăzută
 • Senzație de tensiune
 • Mâncărime, mai ales după curățare

Mâncărime poate induce vulnerabile la Zgârieturi. Ca urmare, pielea este accidentat de multe ori cu ușurință și, prin urmare, mai sensibile la acțiunea factorilor nocivi externi, cum ar fi agenți patogeni, fluctuațiile de temperatură, razele UV, substanțe chimice (de exemplu, detergenti) sau alergene substanțe (alergeni). În plus, pielea uscata reacționează în comparație cu normală a pielii intens pe aceste nocive externe. Persoanele cu pielea uscata, de obicei, prin urmare, mai frecvent infecții cutanate sau eczeme, care se poate manifesta ca roșeață, vezicule sau pustule.

Cauze piele uscata: de Ce eu?

Atunci când se produce uscarea pielii o varietate de factori interni și externi joacă un rol.

Factorii interni care contribuie la uscarea pielii, mai presus de toate:

 • Factorii ereditari, care este, de la natura scăzută secreția de sebum, lipsa de tesut adipos sau minuscule capacitatea de a lega Apa în piele
 • modificări hormonale la pubertate, în timpul sarcinii și în perioada de menopauză
 • procesul natural de imbatranire a pielii („vârsta de piele”)
 • Bolile care duc la uscarea pielii, de exemplu, eczeme, diabet zaharat, fiere, ficat sau boli de rinichi

Printre factorii externi care contribuie la deshidratarea pielii:

 • Spalarea, Duș sau baie cu apă caldă
 • Utilizarea necorespunzătoare de curățare de produse, inclusiv săpun, pentru sufletul sau spumă pentru baie, care usucă pielea complex. În mod ideal, pentru sufletul și Geluri pH-ul trebuie să fie neutru și a reveni acționează fettend, pentru a îmbunătăți starea pielii și de a re-uscăciune a pielii pentru a contracara.
 • o lungă ședere în supraîncălzit sau cu aer condiționat, camere
 • intens solare expunerea frecventă de a vizita saloane de bronzare
 • factorii climaterici, cum ar fi frigul sau umiditatea scazuta
 • profesia de toxicitate cutanată sarcini, de exemplu, la coafor, brutării, hanuri sau construcții

foto20

Tratament: uree Co. și față de (foarte) piele uscată

Tratamentul pielii uscate include trei strategii de bază:

 • aplicarea de măsuri de prevenire, pentru a preveni agravarea uscăciune a pielii și să-l întoarcă de umiditate. Inclusiv, pentru a evita cele de mai sus factori externi sau în mare măsură a minimiza. Pentru îngrijirea tenului uscat bine stabilit ingrediente, cum ar fi uree (uree). Pentru mai multe acasă căi de atac și sfaturi de auto-ajutor pentru pielea uscata veți găsi aici.
 • tratamentul Afectate cu medicamente otc pentru curățare și îngrijire
 • tratament medical, dacă uscarea pielii apare în legătură cu o boală cronică, cum neurodermatita.