5 sfaturi impotriva pielii uscate

Picioarele sunt mâncărime, părea, cu mâinile crapate iarna nu este numai anotimpul pielea noastră. Prin urmare, avem 5 sfaturi cum să aibă grijă de pielea uscata.

Sfaturi împotriva uscăciune a pielii

foto17Ca la fiecare schimbare de sezon, pielea noastra este deosebit de uscat. Încălzire aer și întotdeauna reci de temperatura fac ei de a crea. Glandele sebacee, care furnizează pielea altfel, cu o cantitate suficientă de grăsime, sufoca lor de producție.

Straturile superioare ale pielii se usuce, prin urmare, mai repede. Rezultatul: ea se vede silit, desquamates, și nu ne simțim atât de destul de bine! Articole de toaletă există în masă, dar ceea ce într-adevăr ajuta, ce altceva face împotriva mâncărimi ale pielii de Iarnă? Avem 5 rapid SOS-sfaturi împotriva uscat, mâncărimi ale pielii:

  1. O minune de arme și articole de clasic Urea

V-ați întrebat vreodată de ce atât de mulți bogați mâini și de igienă personală Urea conțin și ce anume? Urea este ureea și firească a pielii noastre. La concentrații mici se acceptă legarea apei prin keratina pielii. Pielea devine netedă și elastică. În concentrații mult mai mari de uree acționează platypus Rog un expectorant și facilitează descuamarea pielii de sus, dar și profund care stau straturile pielii sunt alimentate cu substanțe nutritive. Bogat în creme și Loțiuni cu Urea, dar mai degrabă pentru corp, mâini și picioare, decât pentru piele fină persoanei potrivite.

  1. Umiditate în interiorul și în afara

Aer uscat poate usca, mai ales pielea sensibila de pe fata repede. Sună atât de simplu, un umidificator de aer poate face deja adevărate minuni. Înlocuirea locuri de ceașcă de apă pentru Încălzire. Și, deși ei nu Beau joaca-l în condiții de siguranță prima Dată:, bea, bea. Cimbru ceaiuri si apa pentru a hrani pielea din interior de umiditate. Tenul uscat este predispus, de altfel, este, de asemenea, provoacă formarea ridurilor. Dacă pielea ta arată obosită și dureroase, se recomandă de a capta aceste produse, deoarece acestea aduc pielea să strălucească.

  1. Ulei de piele ca beruhiger

Un unt pentru corp cu avocado, rozmarin la sau ulei de nucă de cocos asigură o senzație mătăsoasă a pielii. Pentru fata este liniștitor variante de jojoba și ciuboțica-cucului. Acolo, dimineața și seara înainte de crema hidratanta mijloace câteva picături masați în piele. Sfat: un amestec de розмаринового de ulei, de alcool și de apă va elimina mâncărime enervant în mod natural. Pentru palidă de iarnă de piele evoca blând ani de bronz în fata, avem aici cele mai bune sfaturi pentru tine.

  1. Corectă baie/duș temperatura

Când pielea uscata nu ar trebui să fie prea fierbinte Duș sau cadă. La urma urmei, în căldură, pielea își pierde suplimentar de umiditate. 25 de grade sunt optime. Nu mai mult de 15 de minute de înot.

foto18

  1. Secret de Consiliul de redacție Beauty

Pielea ar trebui să joace un nebun pe corp, ajută la mâner pentru îngrijire specială: Neurodermitiker de bază de îngrijire (de exemplu, „Atopi Control” de la Eucerin) din farmacie deosebit de bogat, de reglementare și sensibil. Mai ales uscat, sensibil Petele de pe coate, antebrațe și gambe vă permite să mențină în mod optim. Această preocupare este liber de substanțe, chiar și aroma delicată a pielii și, în plus irita.